CHIBALL

ChiBall on kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti huoltavaa lempeän voimakasta liikuntaa. 

Mindfulnesspohjainen ChiBall – tunti sisältää kuusi erilaista, mutta toisiaan täydentävää liikuntamuotoa. Tunti alkaa TaiJi/ QiGong - liikkeillä ja etenee Chiball – tanssiliikkeiden kautta  Jooga -,  Pilates-  ja Feldenkreis - osioihin. Tunti päätetään kehomeditaatioon, joka viimeistelee vaikuttavan kokemuksen. ChiBall - liikkeet vahvistavat läsnäolemisen taitoa ja tietoisuutta oman kehon tuntemuksista. Fysiologisesti liikkeet lisäävät liikkuvuutta, kehon kokonaishallintaa sekä motoriikkaa. 

ChiBall yhdistää ainutlaatuisella tavalla väri- ja aromaterapian sekä vuoden kasvukierron. Luonto ja se elementit liittyvät liikkeiden energiaan sekä koko harjoitusohjelmaan.  Lue lisää:  www.chiballmethod.fi/

ChiBall ryhmät: 

Maitri Yoga Hyvinkäällä: Maanantaisin, klo 19-20. Ilmoittaudu verkossa: vello.fi/maitriyoga. 

Riihimäen kansalaisopisto: keskiviikkoisin,13.9.alkaen, Lasin koulu, klo 19-20. lmoittaudu kansalaisopiston ilmoittautumisen (17.8.alkaen) www.opstopalvelut.fi/riihimaki. 

Tilaustunnit: ChiBall on piristävä taukoliikuntatuokio työhyvinvointipäivään tai naisten iltaan. Liikkeet liikuttavat hartiavoimin koko kroppaa ja pallon valtava vaikutus lisää liikkeisiin haastetta ja iloa. 

Ota yhteyttä

MINDFULNESS

Mindfulness tai tietoisuustaidot on tunnettu jo tuhansia vuosia itämaisessa meditaatioperinteessä. Niiden länsimainen soveltaminen lähti laajemmin liikkeelle 1970-luvulta, kun amerikkalainen Jon Kabat Zinn alkoi ohjata tietoisuustaitoihin perustuvaa stressinhallinta ohjelmaa kroonisesti sairaille ja kipupotilaille. 

Mindfulness voi olla avuksi myös masennuksen, ahdistuksen, stressin ja  kivun lievittämisessä, mutta se voi myös olla avain onnellisempaan, rennompaan ja tietoisempaan elämään. On havaittu että näiden taitojen säännöllinen harjoittaminen lisää kokonaishyvinvointia, fyysistä terveyttä ja vastustuskykyä. 

KURSSIT JA TUNNIT

Mindfulness - ryhmä keskiviikkoisin, alkaen 13.9. Lasin koululla, Riihimäellä alkaen 13.9.. Ilmoittautuminenhttps://www.opistopalvelut.fi/riihimaki

Räätälöidyt tilaustunnit ja kurssit Solelta! 

Ota yhteyttä

PSYKOTERAPIA

Psykoterapia on terveydenhuollon tavoitteellista toimintaa, jolla hoidetaan psyykkisiä vaikeuksia psykologisin menetelmin.

Psykoterapiassa hankalia asioita prosessoidaan keskustelemalla.Tarvittaessa voidaan käyttää erilaisia harjoitteita. 

Eri psykoterapiasuuntauksia on useita ja ne poikkeavat taustateoriansa ja lähestymistapansa suhteen. Psykoterapian vaikuttavuudessa keskeistä on sekä käytetyt menetelmät että yhteistyösuhteen sujuvuus terapeutin kanssa. 

Jos tunnet tarvetta tarttua masentuneisuuden oireisiin, ihmissuhdeongelmiin, työuupumukseen tai lievään ahdistuneisuuteen, voit hakeutua pitkäkestoiseen, viikottain kokoontuvaan psykoterapiaryhmään tai Kognitiiviseen lyhytpsykoterapiaprosessiin, joissa viikottaiset käyntikerrat kestävät muutamasta kerrasta useampaan kuukauteen. Omat terapiatyön suuntaukseni ovat psykoanalyyttinen ryhmämuotonen psykoterapia ja Kognitiivinen lyhytterapia. 

Kiinnostuitko psykoterapiayhteistyöstä?